tiistai 9. helmikuuta 2010

Haaste - neljäs

Willow blogista Camera Femina haastoi minut julkaisemaan neljännestä kuvakansiostani neljännen kuvan ja selittämään sen.
Kuvassa on jo edesmennyt osastopäällikkö, joka menehtyi viime keväänä vaikeaan sairauteen neljäntoista vuoden ikäisenä. Tässä hän on vielä virkeänä ja energisenä. Hän oli äärimmäisen sähäkkä ja nopea liikkeissään. Jos ruokapöydältä vahingossa tippui ruokaa, niin hän ehti ahmaista makupalan suuhunsa ennen kuin se ehti pudota maahan. Rodun alkuperäisenä käyttötarkoituksena oli pitää rotat ja käärmeet poissa maatiloilta ja auttaa karjan kaitsemisessa. Vielä henkilökuntaan kuuluva apulaisosastopäällikkö on paremminkin tyyliä karjapaimen tai vartija. Hän hyvin mielellään uhoaa jos tapaa mielestään epämääräisiä kulkijoita iltaisin. Osastopäällikkö oli enemmän omissa maailmoissaan ja tutki maaperää.

Apulaisosastopäällikkö on odottanut ylennystä, mutta valitettavasti näin lama-aikana ja kaikista tuottavuusohjelmista johtuen hän ei ole saanut ylennystä osastopäälliköksi.


Haastan seuraavat, jos he eivät ole vielä tähän nimenomaiseen haasteeseen vastanneet. (Totta tosiaan linkittäminen on helppoa vain silloin kun osaa.)

Pankin talkkarit
Haasteen ohjeet:
1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

9 kommenttia:

Korppi kirjoitti...

Kiitos haasteesta, olen vastannut siihen aiemmin ja se löytyy yleinen kategoriastani.
Koirat ovat persoonia, kukin omalla hienolla tavallaan, niin kuin kissatkin.

arleena kirjoitti...

Kiitos haasteesta.
OLen vastannut kerran, mutta eipä ole pahitteeksi avata kansioita sääntöjen puitteissa vielä uudelleenkin.
Pehmyt piirto haastoi minut myös joku aika sitten ja se on jäänyt vastaamatta. Tosin hain jo kuvankin ylös tälle kuulle tuolta kaukaa alhaalta.

Vastaan nyt samalla kuvalla jossain vaiheessa sekä sinun että PP:n haasteeseen.

kipi kirjoitti...

Kiitoksia vastauksistanne. :) Arvasinkin, että useat ovat jo vastanneet tähän. Itse olen jonkin verran myöhässä.

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kiitos haasteesta!
Olen joskus jo vastannut, mutta kesällä vaihdoin tietokonetta ja samalla karsin rankalla kädellä kuvavarastoa, joten muutamat kansiotkin saivat kyytiä. Siksi nyt neljäs kansiokin on eri kuin edellisellä kerralla.

Willow kirjoitti...

Minäkin arvasin tätä haastetta välittäessäni, että monet ovat jo varmaan osallistuneet.
Apulaisosastopäällikön täytyy varmaan kerätä enemmän elämänkokemusta ja ikää saavuttaaksen rauhallisen varmuuden omasta asemastaan henkilökunnan joukossa!

Pankin talkkari kirjoitti...

Kiitos haasteesta, pitääpä katsella koneen sisuksia.. vasta putsatun..ü

Pankin talkkari kirjoitti...

Meillä olisi sitten vastahaaste, ystävänpäivän ja laskiaisen ratoksi..

Kutuharju kirjoitti...

Voi sentään, olipa liikuttava ja samalla kuitenkin hauska haastevastaus. Ikävää kun karvaturreista on joskus lopulta luovuttava, niin kuin tietty ihan kaikesta -- ja kaikista elämässä. Lopulta.

kipi kirjoitti...

Luopuminen on ikävää. Rankkaakin joskus. Nyt on jo sen verran aikaa kulunut, että mukavat asiat nousevat pintaan. Ja niitä onkin kiva muistella.