tiistai 20. lokakuuta 2009

Aistihaaste

Saven vaivantaa ja pensselin vetoja blogista Savisuti on antanut blogilleni tunnustuksen ja haastanut minut mukaan. Kiitos Savisuti!
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Eräänä lokakuisena päivänä matkustin junalla. Pendolinon ikkunasta ihailin (näkö) syksyn puiden ruskaa. Keltaisia koivunlehtiä, keltaisia ja punaisia vaahteranlehtiä. Aurinko paistoi ja valaisi muuten niin syksyisen synkeää maisemaa. Takanani istui nuorehko mies, joka rummutti käsillään pitkästyneenä penkin selkänojaan (kuulo). Rummutus oli jokseenkin ärsyttävää kuunneltavaa rikkoen junan tasaisen rauhoittavan hurinan. Toki, jos rummutuksen lisänä olisi saanut kitarasointuja, niin musiikkinautinto olisi ollut täydellinen. Onneksi mies keksi muuta puuhaa. Vähitellen appelsiinin kirpeä tuoksu leijaili nenääni (haju) ja herätti minut tuoden mieleeni suklaapatukan, jonka olin ostanut lähtiessäni. Kaivoin kääreestä palasen ja annoin suklaan hitaasti sulaa suussani nauttien (maku) sen mausta. Hyvin ilmastoidussa junanvaunussa olo tuntui (tunto) vähän vetoiselta ja kylmältä. Siinä kuitenkin istuessani mietiskelin sen paljon puhutun kuudennen vaiston olemassaoloa.

En osaa ketään erityistä haastaa, koska hyvin monella näytti jo tämä tunnustus olevan blogissaan, mutta… jos juuri Sinä, hyvä lukija, tunnet mielenkiintoa osallistumiseen, niin ota rohkeasti haaste vastaan. Suosittelen!

1 kommentti:

savisuti kirjoitti...

Kiva kun vastasit! Näyttää meillä kaikilla olevan nämä aistit hyvin hallinnassa ja tärkeitä ne ovatkin.