tiistai 12. elokuuta 2008

Kivaa, että koulu taas alkoi...

Kun on jo tokaluokkalainen, niin voi pyöräillä uudella pyörällä koulumatkat.
Tänä vuonna 57 tuhatta ekaluokkalaista aloitti koulunsa ja kaiken kaikkiaan on puolimiljoonaa koululaista perusopetuksen parissa.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa tuo mahdollista, meillä on matkaa vähän liikaa. On kai bussikyyti tietenkin turvallinen, mutta toisaalta näin lapset eivät ikinä opi ajamaan itse liikenteen seassa..

Huvipuistojen rahastus alkaa todella tuntua isommalla porukalla liikkuessa. Jossain oli juttua myös esim lintsin eväspuolesta, joka on lähinnä pelkkää rasvaruokaa, ja sekin kalliimpaa kuin muualla. Isäntäkin sanoi, että siinä tietyssä kohdassa keskellä jossa on niitä grillejä, leijuu sellainen kuin pinttynyt rasvankäry, ihan ällö eikä tee edes mieli mennä syömään.
Voisivat suunnitella tosiaan uudestaan ne "menunsa" ü

Anonyymi kirjoitti...

Niin, olisipa tuo mahdollista: täälläpäin kouluun pyöräily olisi ihan liian vaarallista. On se meidän pahnanpohjimmainen vielä niiden puolen miljoonan joukossa (onko niitä tosiaan 'vielä' niin paljon?)

kipi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Pankin talkkarit ja Kutis! :)

Totta.. kesällä oli (nyt taitaa olla jo syksy) puhetta lintsin ruoasta. Hintatasoa voi pitää aika korkeana, kun useimmat kuitenkin käyvät siellä vain kerran kesässä. Nurisevat ja maksavat. Lasten on kuitenkin jotain syötävä kun monta tuntia keikkuvat ja nauttivat siellä olostaan. Kahvioissa ei silloin ainakaan ollut mitenkään tungosta. Miljoonas kävijähän palkittiin äskettäin.

Aika hyvän hintavertailun saa kun vertaa lintsin baarissa ostettua yhden pallon jäätelöannosta hintaan 2,90 e ja samaan aikaan ruokakaupan tarjouksessa myytiin vaniljajäätelöä kaksi litraa kahteen euroon. :)
Siks’toisekseen jos aikoo siellä syödä, niin on pidettävä kiirettä. Nimittäin siivekkäitä tarkkailijoita on kosolti ilmassa vaanimassa herkkupalaa heti kun silmä vain välttää.

Joo.. kyllä tuon tilastotiedon nappasin jostakin viime viikolla. Uutisissa taidettiin ainakin mainita ja valtakunnallisessa päivälehdessä oli kirjoitus. :)