tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä....

vaikka loma onkin jo loppu tällä erää. Sää on ollut varsin normaali suomalainen kesäsää. Ainakin meteorologien mielestä. On ollut sadetta ja poutaa sekä lämmintä, joskus ehkä hieman yli omankin tarpeen. Tosin eilen aamuna +14 astetta tuntui aika viileälle yli kolmenkymmenen asteen helteiden jälkeen. Johtui varmaan töihin menosta. 
Lomallani kävin tutustumassa Mäntyharjun taidekeskus Salmelaan, joka on aivan uskomattoman upea paikka. Taideteokset olivat myös upeita. Oli taattujen vanhempien taiteilijoiden sekä valtaisa joukko nuorien teoksia. Ihailtavaa oli niin paljon, että yhdellä kertaa ei edes ehdi kaikkea sulattaa.    4 kommenttia:

Pankin talkkari kirjoitti...

Suomi pitää sisällään niin monta mielenkiintoista kohdetta - joista monessa ei ole tullut ikinä edes käytyä (vielä). Kovasti kuitenkin ponnistellaan tehdäksemme suomea myös itsellemme tutuksi ü

Tuo muotokuva pisti silmään ja jäi mietityttämään, kenenköhän se oli?
Mikähän sen tarina on.. Onko ukolla pää kipeä vai henkisiä ongelmia.. omakuva kenties?

Hienon näköinen paikka, taas yksi uusi ü

kipi kirjoitti...

Se on totta, että Suomessakin on paljon katseltavaa ja juuri lomalla on oivallinen tilaisuus tutustua erinäisiin kohteisiin. Olen tänä kesänä muutamiin paikkoihin päässyt. Aina ei vain ole ollut kamera mukana tai muuten kuvaaminen ei ole ollut luvallista. :)

Taiteellinen muotokuva on Laila Pullisen ruskoliitutyö ja esittää Jaakko Ryhästä. :)
Minusta se on erikoinen ja varsin kun tiesin Pullisen ennestään kuvanveistäjäksi. :)

Kutuharju kirjoitti...

Voi vitsit! Sinäkin kävit siellä! Salmelasta on muodostumassa mulle ihan perinne. Kuuluu kohta kiinteästi kesätraditioihin. Oli tosiaan upea näyttely taas -- ja arvaa mitä: olin siellä juuri sinä samana päivänä kun sinä postasit tuon näyttelyn blogiisi :)

kipi kirjoitti...

Kutis, olipas hauska yhteensattuma. :)
Ja ensi kesänä uudelleen, ja taas uudelleen... :)