maanantai 3. toukokuuta 2010

Valokuvatorstain haaste nro 165 - Kevät!
On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaan.
Tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa....

Lauloi rockyhtye Tavaramarkkinat viime vuosituhannella.

8 kommenttia:

Meripilvi kirjoitti...

Vihdoinkin joku ajatteli samaa laulua joka mielessäni on pyörinyt jo vaikka kuinka kauan. Helsingissä satoi perjantaina, mutta olipa hieno sää jo sunnuntaina. En käynyt Hakaniemen rannassa kuitenkaan, lensin kotoparriisiin jossa vaivaiset 6 astetta odottelivat kotiutujaa. Torstaina oli ollut 27 lähtiessä! Näin se heittelee nyt puolelta toiselle.

Kutuharju kirjoitti...

Se on muuten kiva biisi, siinä on yhtä aikaa jotain melankolisen haikeaa ja silti elämänjanoista...
Hyvä! Kevät tulee kaupunkiin (joskus) :) Ainakaan kuvassa ei näy yhtään lunta (toisin kuin meidän maisemassa...)

kipi kirjoitti...

Meripilvi; Totta, sunnuntaina oli jo varsin kaunista ja aurinkoista täällä. Hieno ulkoilusää. Mitä ilmeisemmin kesää kohti olemme menossa. Toivottavasti. :)

Kutis; Joo.. lunta taitaa vielä joissakin katvepaikoissa olla, mutta ilokseni huomasin, että valkovuokot ovat nostamassa päitään aurinkoisilla rinteillä. Onhan se varma kevään merkki. :)

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Jostain syystä tuo laulu alkoi soida heti päässäni, kun tämän aiheen huomasin. Enkä edes oikein tiedä, missä se Hakaniemen ranta on. tai siis sen tiedän, että Helsingissä, mutta en osaisi sinne mennä. Kiitos siis tästä kuvasta.

Susku kirjoitti...

Voih, nyt mulla jäi tuo kappale soimaan päässä... Hieno oivallus!

isopeikko kirjoitti...

Kiipesitkö kauppahallin katolle poimimaan kuvasi?

kipi kirjoitti...

Kuvan otin Kruunuhaasta ja suuntasin kameran linssin kohti Hakaniemen toria ja kauppahallia. Hakaniemenranta jää edessä olevan katon taakse. Tuo tori ympäristöineen on tuttu monista uutislähetyksistä, mutta enempi on taidettu kuvata päinvastaisesta suunnasta. :)

Eila kirjoitti...

Jollain ihmeen konstilla tiätyt kuvat Hesasta palauttaa mun jonnekki "nuaruuren huumaan hehkuvan kuumaan", tai sinpäi. Ei sun kuvastas kuuma tu, mut.. en tiä, mikä se o.
Se ny vaa o.