torstai 21. toukokuuta 2009

Mr Murphy ja Rouva Fortuna



Mr Murphy on vieraillut tietokoneellani tänä keväänä vähän liian usein ja juuri kun minulla olisi ollut tarvetta kirjoittaa blogiini. Helmikuussa hän saapui näyttöruudulleni ja pimensi sen täysin. Näytönohjain sanoi sopimuksensa irti.

Ennen pääsiäistä olin varautunut ostamalla pääsiäisliljoja ja kuvasin niitä. Tarkoituksena oli ladata kuva blogiin ja toivottaa vierailijoille hyvää pääsiäistä. Laajakaista ei lähettänyt täyttä kaistaa mikä liittyi palvelun tuottajan seuraavan päivän päivitykseen. Sitten lähdinkin jo pääsiäisen viettoon ja lomalla ollessani lainakoneen kanssa surffailin vierailemassa valokuvatorstaihin osallistuneiden blogeissa. Innokkaana kirjoittelin kommentteja upeisiin haastekuviin, kun Valokuvatorstain haasteena oli violetti. Yllättäen juuri silloin tulikin Rouva Fortuna paikalle. Viimeisenä päivityksenä kun omassa blogissani oli se onneton lilanvärinen käsityö, jonka luulin jäävän keskeneräiseksi, osallistuinkin ikään kuin sivusta katsojana valokuvatorstain haasteeseen.

Mutta sitten - äitienpäivän jälkeen tulikin taas Mr Murphy salamana herra ukkosen muodossa tietokoneelleni polttaen virtalähteen…

2 kommenttia:

Kutuharju kirjoitti...

Voi ei, nyt tarvittaisiin sellaista Mr Murphyn karkotinta, Murphy-myrkkyä kehiin!! Toivon seuraavaksi pitkää Fortuna-kautta koneellesi.

Salama on aika pahulainen: tuttavaa se iski koneen kautta polveen; polvi oli mäsänä aika kauan...

kipi kirjoitti...

Auts... salaman pistos polveen. Se kyllä taatusti sattui... oikein osui. Huhhuh.. kuulostaa varsin pahalta.