maanantai 21. heinäkuuta 2008

Lomaa on vietetty...

Kesäloma loppui... ja sopeutumisvalmennus alkoi tänään...














Taannoin oli valtakunnallisen päivälehden hinta & laatu –sivuilla vastinetta rahoillesi vinkkinä: ”Laiskottelu on halpaa hupia”. Näin sateisena lomakautena onkin varsin helppo laiskotella; lukea, nukkua ja olla tekemättä yhtään mitään. Joutenolo on rentouttavaa. Eikä maksa paljon ja henkinen pääoma kasvaa.

Sen sijaan kun menee jokavuotiselle Linnanmäen huvikierrokselle, niin yli 120 senttisen Isohupiranneke maksaa jo paljon. En ollut edes tietoinen S-bonuskortin kolmen euron alennuksesta. Kassallakaan ei ollut vinkkiä aiheesta. Vasta rannekkeen mukana saadussa opaskartassa oli merkintä S-etuhintaan Isohupi 30 euroa. No kerranhan se kirpaisee.. ja hyvään tarkoitukseen, lasten päivän säätiölle!


















Sateenkaareen on pitkä jono, mutta kun on niin pelottavan kivaa nousta ylös ja alas..













Sumujen sillalla on kiva kastua, vaikka muuten on kastunut melkein joka päivä sateessa, mutta sehän on ihan toinen juttu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sateisessa kesässä on tosiaan se ilo, että voi hyvällä omallatunnolla käpertyä riippumattoon -- ei sentään, vaan sohvan nurkkaan ja lukea upeita kirjoja!! Jos on aurinkoista, tuntuu jotenkin synniltä nynnyillä sisällä. Lintsin rahastus on tosiaan karannut käsistä, tuon hinnoittelun takia käymme siellä enää kerran kesässä. Mutta lapselle se on tärkeää, ei sitä voi väliinkään jättää. Teitä ei hirvittänyt siis nousta Sateenkaareen? No, tietysti ne ovat tarkistaneet sen laitteen erityisen tarkkaan, ettei Göteborgin tapaus toistuisi, joten on varmaan tällä hetkellä Lintsin turvallisin laite.

kipi kirjoitti...

Joo.. olimme lintsillä ennen Göteborgin tapausta, mutta nyt Linnanmäki poistikin käytöstä Sateenkaari -laitten. Ihan hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia juttuja ja hyviä kuvia, etenkin verkonpainokameralla otetuksi;-)Kiitos käynnistä blogissani:-)
Leppoisaa kesää t. Tapsu

kipi kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiva kuulla. :)