keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sharm el Sheikh

on Siinain niemimaalla, Punaisen meren rannalla oleva egyptiläinen lomakohde. Hotelli, jossa lomailimme, oli neljän tähden upea, uudehko hotelli. Henkilökunta, joka koostui miehistä, oli ystävällistä ja heille oli ehdottoman tärkeää, että turistit viihtyvät ja ovat iloisia. Päiviksi ja illoiksi oli järjestetty erilaista ohjelmaa, jonne erityiset animation –ryhmän työntekijät yrittivät hankkia osanottajia. Jalla, jalla… (nopeasti, nopeasti mukaan)

Majoitus all inclusive hotellissa sisälsi kaikki ateriat ruokajuomineen ja paikalliset juomat sekä drinkit päivisin ja iltaisin. Noutopöydät notkuivat herkkuja ja top chef kokit valmistivat ja paistoivat koko ajan lisää tarjottavaa. Ravintolassa olivat panostaneet asiakkaiden viihtyvyyteen, kun eri iltoina päivällinen tarjoiltiin eri teeman mukaan. Minua viehätti eniten egyptiläinen teema, jossa tarjoilijat olivat pukeutuneet kaapuihin ja peruukkeja muistuttaviin päähineisiin (nemes).

Harmittaa, että sairastuin lomalla ja näin ollen en pystynyt nauttimaan ihan kaikesta mahdollisesta loman aikana. Ei kommentteja: