sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kädentaitoa messukeskuksessa


Viikonvaihteessa oli Helsingin messukeskuksessa koko perheelle tarkoitetut messut, lapsille ja aikuisille omat osastot. Kävin tarkastamassa kädentaito-osaston, jossa ei ainakaan lauantaina iltapäivällä ollut kävijöitä ruuhkaksi asti. Eri aiheisiin liittyviä työpajoja oli runsaasti, mm. kehruuta, verhoilua ja entisöintiä. 

Minua kiinnosti kierrätyskeskuksen osasto. Siellä oli jos jonkinmoista tarviketta ja poisheitettyjä vaatteita valmiina uusiokäyttöön. Aivan uskomattoman upeista ja kekseliäistä luomuksista oli koottu muotinäytös ”Olipa toisenkin kerran ”Catwalkille. Ei voi muuta kuin ihailla nerokkaita oivalluksia mitä mestarit ovat luoneet poisheitetyistä vaatteista.

Itse tein vain pieniä hankintoja, joista on tarkoitus jossakin vaiheessa saada jotain myös aikaiseksi.     
1 kommentti:

Kutuharju kirjoitti...

Voi ei, olimme silloin kyllä jo kotimaassa, mutta en huomannut koko messuja (aika harvoin messuilemme, mutta tuo olisi ehkä kiinnostanut pirpanaa). Noo, uusia tulee. Kierrätys kiinnostaisi minuakin, mutta en kyllä taida olla käsistäni kätevä oli kyse kierrätysmatskusta tai ei. Lukuhommat taitavat olla enempi mua varten (tuonne alempaan lootaan tuli vahingossa automaattisesti, Lukija-nikkini).