maanantai 17. elokuuta 2009

Itä-Helsingin kaduilla pöhinää...

riimitteli rap-yhtye Notkea Rotta viikonvaihteessa Helsingin juhlaviikkoihin liittyvillä Kontufestareilla. Rap-yhtyeen sanoitukset ovat varsin notkeita ja riimit iskeviä ja loppusointuisia. Kerrassaan hauskaa kuunneltavaa.

En ollut ihan alusta asti paikalla kuuntelemassa, vaan soveltuvin määrin kuin ennakkoon julkaistun ohjelman mukaan esiintyjät kiinnostivat. Esiintyjät olivat pääosin itähelsinkiläisiä tai ainakin lähes.

Clifters

Pieni kuuntelija oli sonnustautunut asianmukaisin varustein.


Rakkauden Temppeli
Kelkkapuisto on oivallinen Festaripaikka. Puiston reunoilla olevien mäkien rinteillä on hyvä kuunnella ja katsella. Aurinkoinen sää suosi festarikansaa, joka samanaikaisesti voi ihailla hornettien ja haukkojen lentonäytöstä. Malmin lentokentällä oli Suomen ilmailuliiton 90-vuotisjuhlalentonäytös.

3 kommenttia:

Gio Ve kirjoitti...

Your report is very interesting indeed. I invite You to see a great collection of views of borders (riigipiirid) in my Italian-Estonian site http://www.pillandia.blogspot.com
Best wishes from Italy!

Kutuharju kirjoitti...

Tuo Kelkkapuistohan on kuin Kaivarinpuisto!
Tunnelma välittyy näistä!
Pahus kun en ole vielä kerennyt mihinkään Juhlaviikkojen rientoihin, mutta ehkä Taiteidenyössä korkataan tämä kaupunkijuhliminen :)
Hauskat nuo lasten kuulokkeet, aina kun näen niitä, tulee mieleen, että taitavat soittaa aika huonosti kun ihan kuulosuojaimia tarvitaan...

kipi kirjoitti...

Tyttö oli aivan ihana kun hän keimaili ja katseli. Ihan kuten pikkutytöt osaavat.
Sivullisista näytti, että kuulokkeiden varjolla hän voi olla kuulematta äitinsä puhetta. Äiti tosin oli toista mieltä. Ehkä se on sitä valikoivaa kuuloa. :)