maanantai 8. syyskuuta 2008

Iloa ja tulitusta..

Kuluneessa viikonvaihteessa oli mukavia tapahtumia. Perjantai-iltana yritin onnistua ilotulitusrakettien kuvaamisessa Töölönlahdella pidettävissä SM-kisoissa. Aika vaikeaa oli kun en omista jalustaa. Piti etsiä tasaista ja paikallaan pysyvää tukea. Eikä lähistöllä oikein ollut muita kuin roskis ja porsaat. Betoniporsaat. Porsaan päältä on ehkä hieman huono kuvakulma. Varsinkin kun edessä oli autoja ja puita.
Toinen mielenkiinnon kohde oli Wanhassa Satamassa järjestetty Kädentaito-, lahja- ja sisustusmessut. Jokavuotinen ”pakko käydä” tapahtuma. Olin lauantaina iltapäivällä tutustumassa ja silloin ei ainakaan ollut mitenkään ruuhkaa. Hyvä puoli oli tietenkin se, että pääsi näkemään ja hiplaamaan ihastuttavia villalankoja hyvin. Eräs näytteilleasettaja kertoikin, että vierailijoita on ollut aika vähän. Johtuikohan hienosta syyssäästä vai vaatimattomasta mainostamisesta. Positiivinen yllätys oli lapsille järjestetty joulukorttien askartelunurkkaus, jossa ainakin seuralaisemme viihtyi varsin hyvin.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa ilotulituskuvassa on kaikesta huolimatta hieno valo ja väri - tunnelmallinen kuva. Jotenkin metallinen - johtunee sitten autoista?

Olisimme lähteneet ilotulituksiin, jos vapaata olisi ollut enemmän kuin yksi päivä ja sää olisi ollut suotuisampi. Täältä käsin näytti että päivästä tulisi kylmän sateinen etelässäkin..

kipi kirjoitti...

Kiitos! :)

Muistaakseni sää taisi kuitenkin olla jokseenkin poutaa. Ei ainkaan suuremmin satanut. Tuulta tietty oli jonkin verran - kuten melkein aina meren rannalla.